Histoires d'O

Wie het heeft over tapas, aperitieven en dineren au bord de mer komt vroeg of laat bij Histoires d’O uit. Gastvrouw Marion Ingelaere en chef Kevin Beirens klinken op de verjaardagseditie van Ostendaise met hun beruchte gyoza’s.

Adres

Albert I-Promenade 53
8400 Oostende
België

Contact
0471 45 48 80
info@histoiresdo.be
kevin
Kevin Beirens

Dit gerecht kan je proeven op het festival:

Gyoza's met koolvis

gyoza

In al zijn projecten – van Histoires d’O over Ostend Beach tot Goût – geeft Kevin een podium aan vakexperts die erin slagen om aan hun ‘ambacht’ een aparte glans te even. Ook op Ostendaise kijkt hij ernaar uit om samen te werken en te leren van bevriende collega’s.

Kevin: ‘Histoires d’O heeft een reputatie uitgebouwd met burgers en garnaalkroketten maar ook de cocktails en tapas zorgen bij ons voor het mooie weer. Voor onze tapaskaart zoek ik inspiratie uit elke hoek van de wereld. Albondigas, witte pens, pan con tomate, maar dus ook Aziatische gyoza’s. Onze visdumplings vul ik met koolvis.

‘We vierden eind mei ons 14-jarig bestaan met drie culinaire conceptavonden. Marion en ik houden ervan om een zekere eigenheid uit te dragen. Daar investeren we ook in. Recent openden we ons overkapt en verwarmd terras. Op die manier kunnen we onze gasten in alle weersomstandigheden dat vertrouwde Histoires d’O-gevoel geven terwijl ze genieten van de zonsondergang.’

Allergenen
gluten, ei, melk, sesamzaad, soja

Dit gerecht kan je proeven op het festival:

Gyoza's met groentemix

Gyoza met groentemix

Kevin: 'We serveren voor het eerst op Ostendaise, een vegetarische versie van onze gyoza's met een mix van zomerse groenten.’

Allergenen
gluten, ei, melk, sesamzaad, soja
Ontdek het restaurant
histoires
histoires
histoires