Le Bassin ademt 7/7 familie uit. Samen met zijn vrouw Elsie Bruynoghe en kinderen Zoé en Jules runt chef Tom Vanhaecke zijn hotel met vernieuwde brasserie en uitgebouwde kaas- en wijnbar.
Le Bassin
Adres
Visserskaai 1
8400 Oostende
België
Contact
059 70 33 83
info@hoteldubassin.be

Nick Decombel
Dit gerecht kan je proeven op het festival:
Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette | chorizomayonaise | krokante ui

Nick Decombel
Tom Vanhaecke serveert op Ostendaise een surf-en-turfgerecht met sint-jakobsnoot in combinatie met boudin de mer, een witte pens met zeewier. Het gerecht wordt afgemaakt met fregola-pasta, brunoise van courgette, wittewijnsaus op basis van lardo. Enkele toefjes chorizomayonaise en de krokante uitjes geven het gerechtje nog een extra dimensie.
Allergenen
gluten, schaaldieren, ei, vis, melk, mosterd & weekdieren