Le Bassin

Le Bassin ademt 7/7 familie uit. Samen met zijn vrouw Elsie Bruynoghe en kinderen Zoé en Jules runt chef Tom Vanhaecke zijn hotel met vernieuwde brasserie en uitgebouwde kaas- en wijnbar.

Adres

Visserskaai 1
8400 Oostende
België

Contact
059 70 33 83
info@hoteldubassin.be
Team Le Bassin
Nick Decombel

Dit gerecht kan je proeven op het festival:

Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette | chorizomayonaise | krokante ui

Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette  | chorizomayonaise | krokante ui
Nick Decombel

Tom Vanhaecke serveert op Ostendaise een surf-en-turfgerecht met sint-jakobsnoot in combinatie met boudin de mer, een witte pens met zeewier. Het gerecht wordt afgemaakt met fregola-pasta, brunoise van courgette, wittewijnsaus op basis van lardo. Enkele toefjes chorizomayonaise en de krokante uitjes geven het gerechtje nog een extra dimensie.

Allergenen
gluten, schaaldieren, ei, vis, melk, mosterd & weekdieren
Ontdek het restaurant
bassin
bassin
bassin