Hier vind je de gerechtjes die je dit jaar kan proeven op Ostendaise. Alle gerechten werden voorgeproefd en geselecteerd door Gault&Millau. Visgerechten Beignet van zeebarbeel - Oosterse salade - pindanoten - duineselder - chriachi- zoetzure saus Le Bassin Botfilet met fregola, champignons en crème van wortel Roccia Boudin Ostendaise STORM Brood van lokale granen met rilette van bijvangst Bakkerij Decock Carpaccio van tomaat met Oostendse grijze garnalen van O.62 DINI en stracciatella Restaurant Marina Croque-Sprot "De Luc's" Bistro Mathilda E stutte met e ploate Brasserie Alfons Fish & Chips Fort Napoleon - Belevingsbrasserie Fish Burger Histoires d'O Gevuld naanbrood met zeewolf tikka masala en een frisse raita Restaurant North Kokkels en zeekraal Hotel Du Parc krokante / scheermessen / kokkels / knolselder / algen Bar Bristol Mosselen witte wijn tomaatjes bieslook en look Brasserie Leon Spilliaert Noordzee bouillabaisse Gastrobar Sam Oostendse garnaalkroket Brassi Grand Café Pieterman in duinaardappel met salsa en zure room Belle de jour Rode mul - gele wortel - asperge - spinazie - zeewier de FoodBox Rode poon met crumble van geitenkaas uit het Reigershof met limoen, polderaardappel en beurre blanc met zeewier Restaurant Venetiaanse Gaanderijen Rode poon met rode curry, enoki en kokos Kiss the chef Vegetale oester Cultuurcafé De Grote Post Verse grijze garnalen - aardappel Parmentier - prei Toope Zeekatburger met avocado en mayonaise Mac Moules Dessert éclair vanille ganache montée Fijnbakkerij Debusschere J’Oli’y Fish Olivier Willems Chocolatier