Gerechten

Hier vind je alle gerechten die je dit jaar kan proeven op Ostendaise. Alle gerechten werden voorgeproefd en geselecteerd door Gault&Millau.

Schelvis / bloemkool / picalilly / tuinkruiden
Nick Decombel

Schelvis / bloemkool / picalilly / tuinkruiden

Meer lezen
Salt-Grilled Mackerel (saba no shioyaki) / dune potato / smoked butter
Nick Decombel

Salt-Grilled Mackerel (saba no shioyaki) / dune potato / smoked butter

Meer lezen
Signature bisque Willem Hiele
Nick Decombel

Signature bisque Willem Hiele

Meer lezen
Tempura Ostendse oester
Nick Decombel

Tempura Ostendse oester

Meer lezen
Steenbolk met groene asperge, sperzieboon en beurre blanc met Oostendse baron, krokantje van duindoorn
Nick Decombel

Steenbolk met groene asperge, sperzieboon en beurre blanc met Oostendse baron, krokantje van duindoorn

Meer lezen
Arancini van mossel en kokkels, aioli dip van basilicum en gremolata
Nick Decombel

Arancini van mossel en kokkels, aioli dip van basilicum en gremolata

Meer lezen
Belgische mosselen met Ensorbier en verse kruiden
Nick Decombel

Belgische mosselen met Ensorbier en verse kruiden

Meer lezen
Tagliatelle van zeekat - Doperwt - Munt - Sprot
Nick Decombel

Tagliatelle van zeekat - Doperwt - Munt - Sprot

Meer lezen
Makreel/ gebakken/ avocado/ crunchy kruidensalsa
Nick Decombel

Makreel/ gebakken/ avocado/ crunchy kruidensalsa

Meer lezen
"Woeste Wietink" met furikake, dashi, romanesco en zoet zure radijs
Nick Decombel

"Woeste Wietink" met furikake, dashi, romanesco en zoet zure radijs

Meer lezen
Noordzeekrab – sorbet van dille – granny smith appel
Nick Decombel

Noordzeekrab – sorbet van dille – granny smith appel

Meer lezen
Boekweitpannenkoek met tartaar van makreel, groene kruiden, yoghurt en limoen
Nick Decombel

Boekweitpannenkoek met tartaar van makreel, groene kruiden, yoghurt en limoen

Meer lezen
Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette  | chorizomayonaise | krokante ui
Nick Decombel

Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette | chorizomayonaise | krokante ui

Meer lezen
Cannelloni met Noordzeekrab en pladijs, jus van grijze garnalen
Nick Decombel

Cannelloni met Noordzeekrab en pladijs, jus van grijze garnalen

Meer lezen
Verse grijze garnalen “Caesar style”
Nick Decombel

Verse grijze garnalen “Caesar style”

Meer lezen
Noordzee loempia’s - kimchi noedelsalade - pinda Thaise basilicum dressing
Nick Decombel

Noordzee loempia’s - kimchi noedelsalade - pinda Thaise basilicum dressing

Meer lezen
Krokante noordzeevis tartaarsaus peterselie
Nick Decombel

Krokante noordzeevis tartaarsaus peterselie

Meer lezen
Pasta puttanesca met zeewolf
Nick Decombel

Pasta puttanesca met zeewolf

Meer lezen
Gelakte hondshaai
Nick Decombel

Gelakte hondshaai (soba noodles - unagi saus - tom yum - tuin boon - erwt - limoen)

Meer lezen